Matilda De Musical voorlopig uitgesteld door MediaLane

24 januari 2022, 17:22 - Redactie
Matilda De Musical voorlopig uitgesteld door MediaLane

Matilda De Musical is voorlopig uitgesteld zo heeft producent MediaLane laten weten. De producent geeft aan dat Covid-19 de theatersector hard heeft geraakt en de gehele industrie voor een grote uitdaging staat in deze tijd. De onzekerheid rond Covid-19 en het consumentenvertrouwen maakt dat er besloten is door MediaLane om Matilda De Musical voorlopig uitstellen.

Internationale producent GWB, Luxor en MediaLane blijven de intentie hebben om de voorstelling alsnog te gaan produceren als de markt stabieler is. De planning was dat de Nederlandse versie van musical vanaf september dit jaar exclusief te zien zou zijn als vaststaande productie in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Duidelijk was al dat Kees Boot de rol van juf Bulstronk zou gaan spelen, andere castleden waren nog niet aangekondigd.

Matilda is een musical geïnspireerd op het boek van Roald Dahl. De musical vertelt het verhaal over Matilda, een buitengewoon meisje dat met een levendige fantasie en een scherpe geest, een standpunt durft in te nemen en haar eigen lot weet te veranderen.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda