Mariska van Kolck ontvangt De Graaf & Cornelissen Wisseltrofee en krijgt rol in Titanic

3 januari 2020, 11:39 - Redactie
Mariska van Kolck ontvangt De Graaf & Cornelissen Wisseltrofee en krijgt rol in Titanic

De De Graaf en Cornelissen Wisseltrofee 2019/2020 werd vandaag uitgereikt aan Mariska van Kolck tijdens een interview met Shownieuws over de nieuwe musical Haal het doek maar op - van Appelscha tot Zierikzee.

Sinds 12 jaar wordt deze interne blijk van waardering voor een opmerkelijke creatieve prestatie uitgereikt. Eerder aan onder meer actrices Marjolijn Touw en Esmée Dekker. Mariska van Kolck krijgt de wisseltrofee voor haar rol als Kniertje in de musical Op Hoop van Zegen. Een rol waarmee ze vriend en vijand verraste, waarvoor ze prachtige recensies kreeg en waarmee ze het publiek tot tranen toe wist te roeren.

Mariska speelde voor De Graaf & Cornelissen Entertainment eerder in de musicals Wat Zien Ik?! en Nonsens, de toneel-comedy Happy Hour en zal vanaf 13 januari te zien zijn in de nieuwe Nederlandse musical Haal het doek maar op - van Appelscha tot Zierikzee.

Voor het seizoen 2020/2021 is Mariska door De Graaf & Cornelissen gevraagd voor de rol van Ida Straus in de musical Titanic, naast onder anderen René van Kooten.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda