Marc Coessens toegevoegd aan Vlaamse cast Rapunzel de Musical

16 december 2016, 14:38 - Redactie
Marc Coessens toegevoegd aan Vlaamse cast Rapunzel de Musical

De Vlaamse cast van Rapunzel, de sprookjesmusical, krijgt Marc Coessens, die de rol van kapper Hilbrandt voor z'n rekening zal nemen, erbij.

Voor Marc Coessens, bij het grote publiek vooral bekend voor zijn rol als dokter Frank Opdebeeck in de VTM-soap Wittekerke, betekent het na eerdere rollen in de producties Mama Mia, Elisabeth, The Sound Of Music, Fiddler On The Roof en Ben X, niet alleen een leuke nieuwe uitdaging, maar ook een weerzien met oude bekenden.

"Of ik de geknipte persoon ben voor de rol van kapper, dat moet je achteraf maar aan het publiek vragen, maar ik heb er alleszins veel zin in. In het verleden mocht ik al mooie rollen in Music Hall-producties als 'Mama Mia', 'The Sound Of Music' en 'Ben X' spelen, dus het voelt ook wel een beetje als thuiskomen. We hebben een hele fijne, ervaren cast voor deze 'Rapunzel, de sprookjesmusical' en met Shauni Rau ook een zeer leergierige, talentvolle debutante in de musicalwereld. Uiteraard zal ik haar, waar nodig, bijstaan met raad en daad, of in deze met kam en schaar", besluit een lachende Marc Coessens.

Rapunzel, de sprookjesmusical speelt komende kerstvakantie op 26 en 27 december in Capitole Gent en 4 januari 2017 in Stadsschouwburg Antwerpen.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda