Ladies of Soul kondigen derde concert en Alain Clark als special guest aan

16 december 2016, 11:43 - Redactie
Ladies of Soul kondigen derde concert en Alain Clark als special guest aan

De Ladies of Soul hebben een derde show aangekondigd in de Ziggo Dome, daarnaast is er de aankondiging van special guest zanger Alain Clark. Met de komende shows op 10, 11 en 12 februari hebben de dames straks maar liefst elf keer in de Ziggo Dome gestaan. Naast Alain Clark voegden Trijntje, Edsilia, Glennis, Berget en Candy al eerder wereldster Oleta Adams toe aan hun line up.

Singer-songwriter Alain Clark maakt al sinds zijn negende jaar muziek. Met zijn nummers Father and Friend, This Ain’t Gonna Work, Blow Me Away and Hold On scoort hij hit na hit. Zijn eerste album Live It Out is inmiddels driemaal platina en ook zijn tweede album bereikte bij release al de gouden status. In het voorjaar van 2017 brengt Alain opnieuw een album uit.

Aan de shows van Ladies of Soul voegt Alain Clark, met zijn muzikaliteit en mooie stem, nog meer soul toe. Alain: "Net als bij de Ladies draait muziek voor mij om soul. Dat zit niet alleen in het genre, maar ook in de manier waarop je muziek maakt, brengt en voelt. Ik weet zeker dat we elkaar daarin vinden op het podium en het publiek hierin mee kunnen nemen. Ik kijk er echt naar uit!"

Candy Dulfer over Alain Clark: "Alain en ik hebben vaker met elkaar op het podium gestaan. Zijn prachtige stem en passie voor muziek passen perfect bij ons. Ik vind het te gek dat hij erbij is."

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda