Mamma Mia! vanaf september te zien in het Beatrix Theater

20 maart 2018, 08:34 - Redactie
Mamma Mia! vanaf september te zien in het Beatrix Theater

Stage Entertainment brengt Mamma Mia! vanaf september in het Beatrix Theater in Utrecht als opvolger van On Your Feet!.

Albert Verlinde, Stage Entertainment Nederland: “Het Beatrix Theater is de thuishaven voor grote musicals waarbij hits en dans centraal staan. De feel-good musical Mamma Mia! past perfect in het rijtje na het successen van The Bodyguard en On Your Feet!. Ik kijk er naar uit om het publiek te zien swingen op de fenomenale nummers van ABBA, een garantie voor een leuke avond uit.”

Mamma Mia! met alle bekende ABBA hits als; Dancing Queen, Knowing Me, Knowing You, Super Trouper en uiteraard Mamma Mia is vanaf 6 september te zien in het Beatrix Theater in Utrecht en gaat op 23 september in première. De cast zal op een later moment worden aangekondigd.

Mamma Mia! beleefde 19 jaar geleden haar wereldpremière op London’s West End, waar de show nog steeds te zien is. Inmiddels heeft de musical al 60 miljoen bezoekers getrokken en is deze uitgevoerd in 16 verschillende talen.

In 2008 ging de filmversie van Mamma Mia! The Movie in première en aankomende zomer verschijnt het vervolg Mamma Mia! Here we go again. Volgend seizoen viert Mamma Mia! de musical de 20e verjaardag in het Londense West End.

Première
10 september 2023
Dernière
21 april 2024
Producent
De Graaf & Cornelissen
Meer over Mamma Mia! (2023)Ander nieuws over Mamma Mia! (2023)
Volg Musicalweb
Blijf op de hoogte van het musicalnieuws via: Facebook - Instagram - WhatsApp - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Efteling Musical
Locatie: Munttheater
Datum: 10-12-2023
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda