Lotte Vugts gaat Kleine Eefje spelen in Urinetown

19 april 2017, 12:18 - Redactie
Lotte Vugts gaat Kleine Eefje spelen in Urinetown
Foto: Eke Salomé Photography

De eerste naam van de cast van Urinetown is aangekondigd. Lotte Vugts zal de rol van Kleine Eefje gaan spelen in de musical die wordt geproduceerd door Joint Venture Productions. De voorstelling is komend seizoen te zien in verschillende Nederlandse theaters en gaat eind september in première.

Lotte Vugts is geboren en getogen in Brabant en studeerde in 2015 af aan het Conservatorium in Haarlem, richting muziektheater. Tijdens haar opleiding focuste zij zich met name op haar zang en spel, waarna zij afstudeerde als verhalen vertellende theater zangeres. Haar eindexamen solo werd geregisseerd door Marleen van der Loo. Naast haar opleiding volgde Lotte in de afgelopen jaren zang- en acteerlessen bij o.a. Petra Laseur, Paul Farrington, Margot Giselle en Michelle van de Ven.

Na haar opleiding begon Lotte haar professionele carrière in het ensemble van The Sound of Music (Stage Entertainment) en was ze te zien in de voorstelling De Magie van het Sprookjesbos van Kroonenburg Producties. Sinds 2016 vorm zij samen met Cathalijne de Sonnaville het muziektheaterduo De Miezemeisjes waarmee ze muziektheatervoorstellingen maken voor jong en oud. Naast dat Lotte muziektheater speelt, schrijft en maakt, is zij werkzaam als regisseur en docente zang en spel.

Première
-
Dernière
-
Producent
Joint Venture Productions
Meer over Urinetown (2017)Ander nieuws over Urinetown (2017)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda