Cast personality-musical Liesbeth nu compleet

19 april 2017, 20:29 - Redactie
Cast personality-musical Liesbeth nu compleet

De cast van de musical Liesbeth is nu helemaal compleet. Duidelijk was al dat naast Renée van Wegberg er rollen zijn voor Jonathan Demoor, Michael Konings en Rolf Koster, daar zijn nu ook Julia Berendsen en Johnny Barendsen aan toegevoegd.

Renée van Wegberg vertolkt uiteraard de rol van Liesbeth List, Jonathan Demoor zal de rollen van Robert Braaksma en Jacques Brel op zich nemen, Michael Konings speelt Ramses Shaffy, Rolf Koster is te zien als couturier en theaterproducent, Johnny Barendsen is te zien in onder anderen de rol van Cees Nooteboom, Julia Berendse speelt de dochter van Liesbeth en Whitney Houston. De cast wordt gecompleteerd door debutanten Job Greuter en Bernice Havenaar.

Louis van Beek is verantwoordelijk voor het script (naar het idee van Hans Cornelissen), de regie is in handen van Paul van Ewijk, met muzikale leiding van Alberto Klein Goldewijk.

De nieuwe Nederlandse personality-musical gaat op zondag 2 oktober in première in Koninklijk Theater Carré en is hierna te zien in theaters door heel het land.

Première
2 oktober 2017
Dernière
7 januari 2018
Producent
De Graaf & Cornelissen
Meer over LiesbethAnder nieuws over Liesbeth
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda