Lone van Roosendaal en Arno Bremers in vakjury Amateur Musical Awards

4 september 2017, 19:10 - Redactie
Lone van Roosendaal en Arno Bremers in vakjury Amateur Musical Awards

Lone van Roosendaal en Arno Bremers nemen dit jaar plaats in de vakjury van de Amateur Musical Awards. Lone zal de plaats innemen van jurylid Anouk van Nes, die door agendatechnische redenen helaas afscheid moest nemen. Arno Bremers vervangt in de jury oud-jurylid Cocky van Huijkelom.

Afgelopen seizoen was Lone te zien als Francesca in The Bridges of Madison County, welke volgend jaar wegens succes geprolongeerd wordt in het DeLaMar Theater.

Arno Bremers is kostuum- en decorontwerper voor een groot aantal producties, hij werd meerdere malen genomineerd voor een Musical Award, waaronder in 2016 voor Beste Toneelbeeld, voor zijn kostuums in de musical Heerlijk Duurt ‘t Langst.

De vakjury bestaat daarmee uit voorzitter Jacques d’Ancona, Marianne van Wijnkoop, Hans Cornelissen, René van Kooten en dus Lone van Roosendaal en Arno Bremers.

Woensdag is de bekendmaking van de nominaties voor het derde Amateur Musical Awards Gala nadat twee weken geleden al de longlist werd gepubliceerd.

Wanneer de nominaties bekend zijn, begint voor de vakjury een pittige klus. In korte tijd moeten zij meer dan 20 musicals bekijken en beoordelen, met in totaal maar liefst meer dan 275 genomineerden. Deze genomineerden zullen gaan optreden tijdens het gala dat op maandag 20 november plaats zal gaan vinden in Koninklijk Theater Carré.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda