Het Zaantheater zoekt jongeren om gratis theatervoorstellingen te bekijken

schedule5 september 2017, 08:08 - Redactie
Het Zaantheater zoekt jongeren om gratis theatervoorstellingen te bekijken

Het Zaantheater zoekt jongeren die minimaal een keer per maand een theatervoorstelling willen bekijken. Ben je tussen de 15 en 29 jaar, ben je geïnteresseerd in theater en lijkt het je leuk om meer theater te ontdekken? Dan kan je een van de professionele Theaterkijkers van het Zaantheater worden.

De professionele Theaterkijkers bezoeken minimaal een keer per maand een door het Zaantheater geselecteerde voorstelling. Op donderdag 21 september is de eerste voorstelling: de try-out van het toneelstuk Terror. Voorafgaand aan deze voorstelling wordt een introductiebijeenkomst georganiseerd.

De Theaterkijkers komen tijdens het theaterseizoen nog twee keer samen om ervaringen te delen en feedback te geven. Bij deze bijeenkomsten kunnen ook theatermakers, programmeurs of medewerkers van een theatergezelschap uitgenodigd worden zodat iedereen van elkaar kan leren.

De Theaterkijkers mogen de voorstellingen gratis bezoeken. Het theater wil vervolgens graag weten wat je van de toneelvoorstelling vond, maar ook wat het Zaantheater bijvoorbeeld kan verbeteren aan het theaterbezoek.

Bekijk hier de vacature voor deze unieke, vrijwillige bijbaan.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

Spectaculaire repetities voor Daens 2.0schedule 18 januari 2020, 19:24
Er komt een nieuwe verfilming van Matildaschedule 18 januari 2020, 13:42
Milan van Waardenburg gaat op MusicalCampschedule 17 januari 2020, 13:34
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Peter Pan
Locatie: De Meervaart
Datum: 19-01-2020
Tijd: 14:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda