Repetities Tina de Musical begonnen

4 september 2017, 15:53 - Redactie
Repetities Tina de Musical begonnen

In Amsterdam zijn de repetities begonnen van de nieuwe voorstelling Tina de Musical, naar het tijdschrift Tina. Tina de musical gaat op zondag 22 oktober in première in het Zaantheater in Zaandam en wordt geproduceerd door Homemade Productions.

De dag begon met het traditionele aansnijden van de taart. Schrijver en regisseur Dick van den Heuvel is trots op de nieuwste Homemade-voorstelling: "Het is onze grootste productie tot nu toe, zowel voor als achter de schermen en dat vind ik heel spannend, maar het is een logische stap in onze ambitie als producent. Het belooft een ontzettend vrolijke voorstelling te worden, voor jong en oud met herkenbare thema’s en geweldige muziek van Jeroen Sleyfer.”

Het verhaal

Tina, Puck en Fabio maken wekelijks in Tina heel veel avonturen mee tijdens het maken van de nieuwste Tina en dankzij hen wordt het blad altijd weer goed gevuld. Maar wat moet Tina als ze stiekem verliefd wordt op de knappe koerier Bobby en haar ouders veel te druk zijn om haar te helpen? Gelukkig heeft oma heel veel ervaring in de liefde en komt ze speciaal uit Ibiza om Tina te helpen.

Vorige week was een voorproefje van Tina de musical al te zien tijdens de AVROTROS Musical Sing-a-Long, de afsluiter van de Uitmarkt Amsterdam. Op Youtube (AVROTROS, Tina, Homemade Productions) is het optreden van Tina de musical tijdens de Sing-a-Long inmiddels al 36.000 keer bekeken. De video zie je hieronder.

Première
22 oktober 2017
Dernière
1 april 2018
Producent
Homemade Productions
Meer over Tina de MusicalAnder nieuws over Tina de Musical
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda