Linda Verstraten speelt de rol van Fiona in Shrek de Musical

9 november 2023, 09:02 - Redactie
Linda Verstraten speelt de rol van Fiona in Shrek de Musical
Foto: Musicalweb

Van Hoorne Entertainment kondigt met plezier aan dat actrice Linda Verstraten de rol van Fiona zal gaan spelen in Shrek de Musical. In het theaterseizoen 2024-2025 brengt de theaterproducent de hitmusical naar de Nederlandse en Belgische theaters. Eerder werd al aangekondigd dat René van Kooten de rol van Shrek op zich zal nemen. Met de toevoeging van Linda Verstraten aan de cast als zijn tegenspeelster in de rol van Fiona, belooft de musical een betoverend spektakel te worden.

Linda Verstraten heeft al vele rollen vertolkt in verschillende grote musicalproducties. Zo begon ze haar carrière in Nederland met de voorstelling Ciske de Rat van Stage Entertainment en was ze daarna te zien in onder andere de musicals Op Hoop van Zegen, Kinky Boots en Titanic de Musical. Afgelopen seizoen was ze in het theater te vinden in de nieuwe Nederlandse musical Checkpoint Charlie. Naast acteren is Linda ook te herkennen in de nasynchronisatie van diverse films en series voor onder andere Netflix, Disney en Nickelodeon.

Linda Verstraten: “Ik heb ontzettend veel zin om de rol van Fiona te gaan spelen. Deze vrouw is komisch, weet wat ze wil en is zeker niet de “typische prinses”. Dit wordt een mooie uitdaging en ik verheug me om op de vloer te staan met de rest van de cast!”

Shrek de Musical toert tussen september 2024 en juni 2025 door Nederland en België en is meerdere dagen te zien in middelgrote en grote theaters. De première van de show vindt plaats in het Luxor Theater in Rotterdam op zondag 20 oktober 2024.

Première
20 oktober 2024
Dernière
22 juni 2025
Producent
Van Hoorne Studios
Meer over Shrek de Musical (2024)Ander nieuws over Shrek de Musical (2024)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda