Leona Lewis gaat Grizabella spelen in Cats op Broadway

schedule30 mei 2016, 11:38 - Redactie
Leona Lewis gaat Grizabella spelen in Cats op Broadway

De Britse zangeres Leona Lewis zal de rol van Grizabella gaan spelen in de heropvoering van Cats op Broadway, Leona neemt hiermee de rol over van zangeres Nicole Scherzinger die zich een week voor de start van de repetities terugtrok om als jurylid deel te gaan nemen aan de Britse versie van The X-Factor. Het voormalig lid van de Pussycat Dolls speelde eerder de rol van Grizabella in Cats op West End.

Leona Lewis won in 2006 de Britse versie van The X Factor. Bleeding Love, de eerste single van haar debuutalbum stond in Nederland drie weken op de eerste plaats in de Top 40. Haar tweede single Better in Time wist de dertiende plaats te behalen.

Producent Andrew Lloyd Webber die eerder liet weten erg boos te zijn vanwege het feit dat Nicole Scherzinger zich op het laatste moment terugtrok heeft in een kort bericht op Twitter laten weten erg blij te zijn met Leona. De eerste try-outs van Cats zijn vanaf half juli te zien op Broadway, de première staat gepland op 2 augustus.

Overigens is volgend jaar drie weken lang de Jubileumtour van in Antwerpen te zien.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Show: Musical Sing-a-long
Locatie: Uitmarkt Amsterdam
Datum: 25-08-2019
Tijd: 21:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda