Jubileumtour Cats naar Koningin Elisabethzaal in Antwerpen

27 mei 2016, 10:18 - Redactie
Jubileumtour Cats naar Koningin Elisabethzaal in Antwerpen

De beroemde musical Cats komt volgend jaar naar de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. De musical bestaat volgend jaar precies 35 jaar en Antwerpen werd tussen 350 steden uitverkoren om de Cats jubileumtour te ontvangen. De première zal gaan plaatsvinden op 29 maart en de katten zullen de Koningin Elisabethzaal drie weken lang op stelten gaan zetten. De kaartverkoop is per direct gestart.

Het is inmiddels 20 jaar geleden dat Cats in Antwerpen stond, toen beroerden de flamboyante katten de harten van maar liefst 150 000 bezoekers. De Engelstalige klassieker wordt door een topcast uitgevoerd en zowel in het Nederlands als in het Frans boventiteld. Bijna zestig artiesten en technici maken Cats tot een spektakel.

Cats zal de eerste musical zijn die de Koningin Elisabethzaal verovert. De volledig nieuwe concertzaal in ZOO Antwerpen is de uitgelezen locatie voor deze musical. De Koningin Elisabethzaal die feestelijk geopend zal worden op 26 november van dit jaar maakt onderdeel uit van het nieuwe Elisabeth Center Antwerp, het concert- en congrescentrum in de ZOO.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda