100.000 bezoekers voor Rapunzel De Musical

29 mei 2016, 20:27 - Redactie
100.000 bezoekers voor Rapunzel De Musical

Rapunzel De Musical verwelkomde op zondag 29 mei in het Spant! theater in Bussum de 100.000ste bezoeker. Mariska Zwart kreeg uit handen van de cast een cheque met een jaarabonnement voor familiepretpark Julianatoren. De voorstelling lijkt hiermee de succesvolste familievoorstelling van dit seizoen te worden.

Jaarlijks brengt Van Hoorne Entertainment een sprookje in de theaters. “Ongelofelijk hoe succesvol deze reeks is geworden door de jaren heen. Ik denk niet dat er veel familiemusicals zijn die zoveel bezoekers trekken als deze. Het unieke is dat deze voorstelling bijzonder veel humor kent voor kinderen, maar ook zeker voor ouders. De hele familie geniet en we hebben door de acht jaar heen echt een vast en eigen publiek opgebouwd, daar zijn we heel trots op.” aldus directeur Michael van Hoorne.

De voorstelling is op 4 oktober afgelopen jaar in première gegaan en heeft ondertussen zo’n 150 shows gespeeld. De hoofdrol wordt vertolkt door Sita Vermeulen, die eerder in de huid van sprookjesfiguur Assepoester was gekropen. “Wat geweldig dat we dit hebben bereikt met deze productie, het is fantastisch om te zien hoe vol de zalen zitten en hoeveel mensen er komen genieten en we zijn nog niet klaar, we gaan gewoon de 110.000 halen!”, aldus een trotse Sita Vermeulen.

Rapunzel de Musical is nog tot eind juni te zien en zal vanaf september worden opgevolgd door Roodkapje De Musical.

rapunzul_100000_bezoekers

Première
7 oktober 2023
Dernière
23 juni 2024
Producent
Van Hoorne Studios
Meer over Rapunzel de Musical (2023)Ander nieuws over Rapunzel de Musical (2023)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda