Landelijke zoektocht naar de gouden schaar van Rapunzel

19 oktober 2023, 11:28 - Redactie
Landelijke zoektocht naar de gouden schaar van Rapunzel
Foto: Wim Lanser

De nieuwe betoverende familiemusical van Van Hoorne Entertainment, Rapunzel de Musical, is vanaf deze maand te zien in het theater. Om de musical tot een goed einde te brengen moet het haar van Rapunzel geknipt worden. De lange vlecht van Rapunzel mag echter alleen geknipt worden met een gouden schaar, maar deze is nergens te vinden. Daarom starten theaters in samenwerking met de producent deze week een landelijke zoektocht naar die ene gouden schaar.

De zoekactie zal plaatsvinden in de week van de herfstvakantie. De gouden schaar kan gevonden worden in de buurt van het theater, maar dit kan ook op een andere plek in de omgeving zijn. Wie als eerste de gouden schaar vindt en zich bij het theater meldt, wint een Rapunzel VIP Pakket met leuke extra’s én mag de schaar terugbrengen naar de kapperszaak op het toneel. Het zal een echte, magische beleving worden.

Meer dan 70 theaters doen mee aan deze winactie. Op deze manier zal het door het hele land mogelijk zijn om mee te doen en kans te maken op een kijkje op het toneel bij Rapunzel De Musical. Kijk voor meer informatie ver de actie op de sociale mediakanalen van het theater bij jou in de buurt.

Met een unieke eigen versie van de sprookjes weet Van Hoorne Entertainment al jaren op rij families te betoveren met hun sprookjesvoorstellingen. Daarmee zijn de sprookjesvoorstellingen elk theaterseizoen weer echte publiekstrekkers. Rapunzel De Musical is tot en met 23 juni 2024 te zien in theaters door het hele land.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda