Dirty Dancing In Concert komt naar Rotterdam

19 oktober 2023, 10:24 - Redactie
Dirty Dancing In Concert komt naar Rotterdam

Liefhebbers van de jaren 80 klassieker Dirty Dancing kunnen het liefdesverhaal van Baby en Johnny live herbeleven. Tijdens Dirty Dancing In Concert zie je de filmklassieker op groot bioscoopscherm met live band, solisten en dansers op het podium. Met een soundtrack die een generatie definieerde, belooft Dirty Dancing In Concert een nieuwe, ervaring van de publieksliefhebber te brengen.

Dirty Dancing, geschreven door Eleanor Bergstein en met Patrick Swayze en Jennifer Grey in hun meest iconische filmrollen, was een wereldwijde kassasensatie toen het werd uitgebracht in 1987. De soundtrack leverde maar liefst twee multi-platina albums en meerdere singles op, waaronder het Academy Award-winnende beste originele nummer "(I've Had) The Time of My Life”. Dirty Dancing veroverde de harten van het publiek overal ter wereld.

Dirty Dancing In Concert tourde in 2022 door het Verenigd koninkrijk naar aanleiding van de 35ste verjaardag van de memorabele film, en reist in 2024 door Europa. Op 14 april 2024 kan het publiek genieten van de klassieker tijdens een film-to-concert ervaring op het Rotterdamse RTM Stage.

Wie Dirty Dancing in Concert bijwoont, beleeft de succesfilm op een unieke en onvergetelijke manier. Een volledige vertoning van de digitaal geremasterde film wordt afgespeeld terwijl een band en zangers de nummers live uitvoeren, synchroon met de film, een unieke ervaring.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda