Kinky Boots: Naidjim Severina als Lola en Vajèn van den Bosch als Lauren

17 augustus 2018, 06:48 - Redactie
Kinky Boots: Naidjim Severina als Lola en Vajèn van den Bosch als Lauren
Foto: Robin Kamphuis

Naidjim Severina, Vajèn van den Bosch en Jonathan Demoor zullen de hoofdrollen gaan spelen in de nieuwe Nederlandse versie van Kinky Boots. Naidjim, die momenteel nog te zien is als Simba in The Lion King zal de rol van Lola gaan spelen. Vajèn van den Bosch die afgelopen seizoen te zien was in On Your Feet! als Gloria Estefan zal de rol van Lauren gaan vertolken en Jonathan Demoor zal de rol van Charlie gaan spelen.

Artistiek directeur Hans Cornelissen: "Het was echt een lastige zoektocht. Voor de rol van Lola zochten we een donkere en gespierde jongen die geweldig zingt, danst, acteert en tevens een spectaculaire drag queen kan neerzetten. Naidjim Severina was een enorme verrassing. Bij de auditie zei hij dat hij niet wist of het wel iets voor hem was en dat hij ook nog nooit op ‘high heels’ had gelopen. Maar alles ging hem heel goed af.

Vajèn van den Bosch is niet opgegroeid met de hits van Cyndi Lauper maar door haar passie voor zingen kwam ze wel in aanraking met die geweldige songs. Ze kan niet wachten het repertoire uit de musical straks iedere avond te mogen zingen. Toen Ruud de Graaf en ik Kinky Boots destijds voor het eerst in het buitenland zagen, dacht ik voor de rol van Charlie meteen aan Jonathan Demoor. Dat maakte hij bij de audities helemaal waar. We hebben alle vertrouwen in dit drietal."

Kinky Boots wordt geproduceerd door De Graaf & Cornelissen Entertainment, Martin Michel zal de regie en choreografie voor zijn rekening nemen. De Cyndi Lauper’-musical zal vanaf volgend jaar te zien zijn in de Nederlandse theaters, dit in samenwerking met een aantal grote theaters onder de vlag Nationale Musical Tour. Eerder deze week vond in Amsterdam een eerste kennismaking plaats en werden de eerste foto’s gemaakt.

Première
11 november 2019
Dernière
23 maart 2020
Producent
De Graaf & Cornelissen
Meer over Kinky BootsAnder nieuws over Kinky Boots
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda