Keoma Aidhen als Ali en cover Sophie in Duitse Mamma Mia!

23 juli 2023, 13:45 - Redactie
Keoma Aidhen als Ali en cover Sophie in Duitse Mamma Mia!
Foto: Musicalweb

Keoma Aidhen zal binnenkort te zien zijn in de Duitse versie van Mamma Mia!. Keoma start vanaf komende week met de repetities en zal de rol van Ali gaan vertolken en tevens cover zijn voor Sophie. Mamma Mia! is te zien in het Stage Theater Neue Flora in Hamburg.

Afgelopen seizoen speelde Keoma nog de hoofdrol van Jasmine in Aladdin in het Circustheater in Scheveningen. Voor de Nederlandse versie van Aladdin speelde de actrice in Aladdin in Stuttgart. Ze maakte hier deel uit van het ensemble en was alternate voor de rol van Jasmine. In 2017 speelde Keoma in On Your Feet! in het Beatrix Theater.

Naast Keoma spelen er ook nog enkele andere Nederlanders in de productie. Als eerste is dat Rose-Anne van Elswijk die de rol van Sophie speelt, Kristel Constant die Donna (alternate) speelt, Jennifer van Brenk die Tanja speelt, Robin Reitsma die te zien is als Sky, Lyssa Tejero, nu nog Ali en cover Sophie. Afgelopen jaar speelde ook Naidjim Severina in de Duitse Mamma Mia! als Sky, inmiddels is Naidjim te zien in de rol van Radames in Aida in het Circustheater.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda