Katja Schuurman en Thijs Römer te zien in voorstelling Blind date

22 mei 2018, 12:13 - Redactie
Katja Schuurman en Thijs Römer te zien in voorstelling Blind date

Katja Schuurman en Thijs Römer zijn deze zomer te zien in de theatervoorstelling Blind date, een bitterzoete pas de deux voor op de zwoele zomeravond. De voorstelling is gebaseerd op de gelijknamige filmklassieker van Theo van Gogh.

Het echtpaar Hanna en Pom kan na het verlies van hun driejarig zoontje onmogelijk bij elkaar blijven. Maar loslaten lukt evenmin. Door middel van contactadvertenties, waarbij ze zich steeds als een ander persoon voordoen, proberen zij hun gevoelens te tonen en hun gebroken hart te helen. Dat levert een teder, hilarisch en wrang rollenspel op waarin twee mensen -dansend tot de laatste snik- hun noodloot proberen te omarmen.

Thijs Römer schreef de nieuwe toneelbewerking gebaseerd op het script van Van Gogh en de dialogen van Kim van Kooten. De rol van de ober/danser Marcel wordt gespeeld door Francis Sinceretti, voormalig solist van het Nationale Ballet.

Blind date gaat op zondag 19 augustus in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam en is aldaar exclusief te zien tot en met 6 september.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda