Efteling doneert boeken aan Books 4 Life Tilburg

22 mei 2018, 14:34 - Redactie
Efteling doneert boeken aan Books 4 Life Tilburg

"Vertel verhalen, lees ze zelf en geef ze door". Dat is een van de boodschappen uit de Efteling Theaterproductie Sprookjessprokkelaar de musical.

Tijdens de speelperiode van de musical in het Efteling Theater werden bezoekers opgeroepen om hun uitgelezen (sprookjes-)boek mee te nemen en deze in de ruilbibliotheek in de foyer om te ruilen voor een ander boek. Na afloop van de laatste voorstelling stonden er nog tientallen boeken in de ruilbibliotheek. Deze boeken zijn afgelopen vrijdag door Roodkapje uitgereikt aan Stichting Books 4 Life Tilburg. Zij zorgen ervoor dat de boeken een nieuwe eigenaar krijgen en steunen daarmee een aantal goede doelen.

Books 4 Life is een landelijke stichting die gedoneerde tweedehandse boeken een nieuw leven geeft. Zowel online als in de winkels worden de boeken doorverkocht. 90% van de opbrengst hiervan gaat naar verschillende goede doelen. Al het werk voor de stichting wordt door vrijwilligers, die de liefde voor boeken met elkaar gemeen hebben, verricht. Books 4 Life Tilburg bevindt zich in de kelder van het Cobbenhagengebouw van Tilburg University.

Première
30 september 2017
Dernière
2 april 2018
Producent
Efteling Theaterproducties
Meer over SprookjessprokkelaarAnder nieuws over Sprookjessprokkelaar
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda