Efteling doneert boeken aan Books 4 Life Tilburg

22 mei 2018, 14:34 - Redactie
Efteling doneert boeken aan Books 4 Life Tilburg

"Vertel verhalen, lees ze zelf en geef ze door". Dat is een van de boodschappen uit de Efteling Theaterproductie Sprookjessprokkelaar de musical.

Tijdens de speelperiode van de musical in het Efteling Theater werden bezoekers opgeroepen om hun uitgelezen (sprookjes-)boek mee te nemen en deze in de ruilbibliotheek in de foyer om te ruilen voor een ander boek. Na afloop van de laatste voorstelling stonden er nog tientallen boeken in de ruilbibliotheek. Deze boeken zijn afgelopen vrijdag door Roodkapje uitgereikt aan Stichting Books 4 Life Tilburg. Zij zorgen ervoor dat de boeken een nieuwe eigenaar krijgen en steunen daarmee een aantal goede doelen.

Books 4 Life is een landelijke stichting die gedoneerde tweedehandse boeken een nieuw leven geeft. Zowel online als in de winkels worden de boeken doorverkocht. 90% van de opbrengst hiervan gaat naar verschillende goede doelen. Al het werk voor de stichting wordt door vrijwilligers, die de liefde voor boeken met elkaar gemeen hebben, verricht. Books 4 Life Tilburg bevindt zich in de kelder van het Cobbenhagengebouw van Tilburg University.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda