Stage Entertainment brengt Paramour van Cirque du Soleil naar Hamburg

22 mei 2018, 19:52 - Redactie
Stage Entertainment brengt Paramour van Cirque du Soleil naar Hamburg

Stage Entertainment brengt in samenwerking met de Cirque du Soleil Entertainment Group de Broadway-show Paramour naar Hamburg. De musical, een combinatie van zang, dans en circus, zal zijn Europese première gaan beleven in april 2019 in het Neue Flora theater, dat eigendom is van de producent.

Paramour ging op 25 mei 2016 in première in het Lyric Theatre in New York en was hier te zien tot en met 16 april 2017. Met deze show maakte het wereldberoemde Cirque du Soleil voor het eerst de stap naar een vaste show op Broadway. De cast bestond uit 38 artiesten waarbij de hoofdrol werd gespeeld door Ruby Lewis. De regie was in handen van Philippe Decouflé die ook verantwoordelijk was voor de Cirque du Soleil show Iris.

"Bringing the musical Paramour to the German stage with Cirque du Soleil is one of the most fascinating and challenging theatre projects we ever had. The Stage Theater Neue Flora with its spacious space seems like it was made especially for this breath-taking production." aldus Uschi Neuss, Stage Entertainment Duitsland.

Hieronder zie je de trailer van de voorstelling.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda