Producent Deep Bridge presenteert Klassiek in het Park

21 mei 2018, 15:44 - Redactie
Producent Deep Bridge presenteert Klassiek in het Park

Producent Deep Bridge produceert samen met vzw Klassiek in ’t Groen het vernieuwde Brasschaat Klassiek: ‘Klassiek in het Park’ op vrijdag 13 en zaterdag 14 juli 2018. In 2019 zal de jaarlijkse productie ook aangeboden worden buiten Brasschaat, met Deep Bridge als exclusieve partner.

Met Klassiek in het Park wil Deep Bridge een nieuw publiek bedienen. Ralph Broos, producer bij Deep Bridge: "Het stond in de sterren geschreven dat Deep Bridge ooit iets met klassieke muziek zou doen. We hebben altijd de ambitie om nieuwe dingen te proberen. De muziek van Bach, Mozart, Tchaykovski of Rossini mag dan wel oud zijn, het blijft een nieuw publiek aanspreken. Klassieke muziek ontroert nog steeds en verbindt ons ‘live’ met grote meesters uit het verleden. Het succes van Brasschaat Klassiek in de voorbije vier jaar bewijst dat er een grote interesse is voor klassiek. We mogen het alleen niet vervelend of belerend brengen als we een breed publiek willen bereiken. Dat is onze voornaamste uitdaging."

Met de steun van de Belgische Tax Shelter voor podiumkunsten investeert Deep Bridge vanaf dit jaar in de uitbouw van Brasschaat Klassiek – onder de nieuwe naam ‘Klassiek in het Park’ – met de durf om jong talent te programmeren, met een gevarieerde mix van bekend en verrassend repertoire en met uitsluitend topuitvoeringen van het Groslot Gala Orchestra.

In 2019 wordt een nieuw, uniek concept uitgerold: een klassiek muziekevenement on tour voor iedereen, telkens op een sfeervolle buitenlocatie in Vlaanderen zoals een park, een plein of een strand. Elk jaar zal een rondreizend live klassiek muziekprogramma worden samengesteld, met een symfonisch orkest en solisten, en is er een dans- en walsmoment voor het publiek als feeërieke afsluiter van deze muzikale beleving.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda