Judas TheaterProducties organiseert steunconcert The Sound of Judas

18 augustus 2016, 15:41 - Redactie
Judas TheaterProducties organiseert steunconcert The Sound of Judas

Op 30 juni 2016 besliste minister van cultuur Sven Gatz om Judas TheaterProducties niet langer structureel te subsidiëren, ondanks een positief advies van de commissie. De subsidies zijn broodnodig om musicalcreaties als Lelies, Josephine B., Ganesha, Pauline & Paulette, De Muze van Rubens en De Rozenoorlog te kunnen verwezenlijken.

De afgelopen seizoenen bood Judas TheaterProducties werk aan tientallen acteurs, muzikanten, creatives en technici en nu valt dit weg. Maar Judas TheaterProducties wil graag blijven doorgaan en daarom wordt er op maandag 19 september een steunconcert onder de naam The Sound of Judas georganiseerd.

Een groot aantal Vlaamse en Nederlandse musicalacteurs zullen op het podium van Theater Elckerlyc in Antwerpen te zien zijn en het beste gaan brengen uit de diverse musicals van het musicalgezelschap. Ze zullen worden begeleid door een negenkoppig liveorkest onder leiding van Pol Vanfleteren.

Nummers zoals onder andere De leegte in mij, Geef mij mijn kind terug, De wereld draait door, Zo mooi als hij me za en Paris Paname staan op het programma. Kijk voor meer informatie over het steunconcert op Judastheaterproducties.be.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda