Ben Whishaw in gesprek voor rol in Mary Poppins Returns

18 augustus 2016, 12:02 - Redactie
Ben Whishaw in gesprek voor rol in Mary Poppins Returns

Mogelijk zal binnenkort Ben Whishaw worden toegevoegd aan de cast van Mary Poppins Returns. De acteur die eerder dit jaar zijn debuut maakte op Broadway in The Crucible is op dit moment in gesprek om de rol van een volwassen versie van Michael Banks te gaan spelen in de film. Whishaw is met name bekend als Q in Skyfall en Spectre, ook was hij te zien in The Lobster, The Danish Girl en in Suffragette.

Naast Ben Whishaw is ook Meryl Streep momenteel nog in gesprek om zich bij het project te voegen, de actrice zou dan de rol van de nicht van Mary Poppins gaan spelen, Topsy. Naast dit alles gaan er geruchten dat Julie Andrews en Dick Van Dyk in de film te zien zouden zijn maar in welke vorm dit zal gaan gebeuren is nog onduidelijk. Julie Andrews speelde de rol van Mary Poppins in de film uit 1964.

Begin juni werd al duidelijk dat Emily Blunt de rol van Mary Poppins zal gaan spelen en Lin-Manuel Miranda van het nieuwe personage Jack. De nieuwe film, met muziek van Marc Shaiman en Scott Wittman, zal op 25 december 2018 in première gaan.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda