Joost Prinsen te zien in Geheimen van De Herdgang

9 maart 2017, 10:34 - Redactie

Joost Prinsen zal in september de rol van supporter op zich nemen in de PSV-musical Geheimen van De Herdgang. De 74-jarige acteur, presentator en schrijver verheugt zich op de voorstelling die door Frank Lammers zal worden geregisseerd.

De voorstelling over voetbalclub PSV is een eerbetoon aan de twee clubiconen Harrie van Kemenade en Harry van Raaij en zit boordevol anekdotes over topsport voor en achter de schermen en gebeurtenissen op en rond trainingscomplex De Herdgang.

"Ik houd van theater," zegt Joost Prinsen, die in het Brabantse Vught is geboren. "En PSV zit in mijn hart. Om deze twee passies nu te mogen combineren in een stuk onder regie van de befaamde Frank Lammers is geweldig. De eerste schetsen van het script zien er veelbelovend uit! Het belooft een memorabele voorstelling te worden die symbool staat voor onze clubliefde, boordevol humor en Brabants trots."

Eerder werd bekendgemaakt dat Erik van Muiswinkel de rol van Harry van Raaij opnieuw gaat vertolken in deze musical. De voorstelling is te zien op vrijdag 1 en op zaterdag 2 september dit jaar in het Philips Stadion.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda