Frank Lammers regisseur van Geheimen van De Herdgang

6 februari 2017, 08:34 - Redactie
Frank Lammers regisseur van Geheimen van De Herdgang

Frank Lammers zal de voorstelling Geheimen van De Herdgang gaan regisseren. Op 1 en 2 september 2017 vindt in het Philips Stadion in Eindhoven een spectaculair musicalspektakel plaats als eerbetoon aan de twee clubiconen Harrie van Kemenade en Harry van Raaij. De voorstelling gaat over voetbalclub PSV en zit boordevol anekdotes over topsport voor en achter de schermen en gebeurtenissen op en rond trainingscomplex De Herdgang.

Het wordt een verhaal over de liefde voor het voetbal en over hoe belangrijk uitbater Harrie van Kemenade en oud-voorzitter Harry van Raaij zijn gebleken voor de club. De voorstelling wordt begeleid met live muziek uit de clubcultuur en uitgevoerd door professionele acteurs en performers die PSV een warm hart toedragen.

Voor de ontwikkeling van de verhaallijnen in het script wordt op dit moment in alle geledingen van PSV (huidige selectie, directie, oud-spelers, prominenten, supporters en pers) gesproken met scriptschrijver Lucas de Waard om zo het unieke DNA door de jaren heen te vatten in een avondvullende locatievoorstelling.

Frank Lammers regisseerde eerder dit jaar de film Of ik gek ben met Mike Weerts in de hoofdrol. "Ik heb gezegd dat ik graag dingen doe waarvan ik niet weet of ik ze kan. Maar ik weet nu dat regisseren mij ligt en heel belangrijk, mijn hart gaat sneller kloppen van PSV. Ik ben een echte fan en om dit eerbetoon op te mogen voeren in het Philips Stadion met de spectaculaire LED-verlichting als decor is een droom die uitkomt."

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda