Joop van den Ende en Albert Verlinde over hun samenwerking en Fiddler on the Roof

26 januari 2017, 11:24 - Redactie
Joop van den Ende en Albert Verlinde over hun samenwerking en Fiddler on the Roof

Joop van den Ende en Albert Verlinde waren dinsdagavond te gast bij Eva Jinek om te praten over de nieuwe musical Fiddler on the Roof. Het was de eerste keer dat Joop van den Ende en Albert Verlinde samen aan tafel zaten in een televisieprogramma en zich lieten interviewen als duo. Direct gelegenheid ook voor Eva Jinek om te vragen hoe de samenwerking tussen beiden in de afgelopen anderhalf jaar is gegaan. Zowel Joop als Albert gingen hier uitgebreid op in waaronder hoe de begintijd is gegaan.

Fiddler on the Roof is een voorstelling die geproduceerd wordt op initiatief van de acht grootste theaters, de musical werd afgelopen maand aangekondigd. Het is precies vijftig jaar geleden dat de musical Fiddler on the Roof (Anatevka) voor het eerst in Nederland te zien was. De voorstelling is een klassieker met muzieknummers als ‘If I were a rich man’, ‘Sunrise, Sunset’ en ‘Matchmaker, Matchmaker Make Me A Match’. Het verhaal gaat over een arme, joodse melkboer, Tevye, en zijn vijf dochters.

In de uitzending werd aan Albert gevraagd wie de hoofdrol zou gaan spelen in de musical maar dit wilde hij logischerwijs nog niet vertellen. Wel gaf hij aan dat het een bekende maar verrassende naam zal zijn, in ieder geval geen bekende musicalnaam.

Fiddler on the Roof zal op 5 november in première gaan in het DeLaMar Theater. Het fragment met Joop van den Ende en Albert Verlinde is op deze pagina te zien.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda