Joop van den Ende en Albert Verlinde over hun samenwerking en Fiddler on the Roof

schedule26 januari 2017, 11:24 - Redactie
Joop van den Ende en Albert Verlinde over hun samenwerking en Fiddler on the Roof

Joop van den Ende en Albert Verlinde waren dinsdagavond te gast bij Eva Jinek om te praten over de nieuwe musical Fiddler on the Roof. Het was de eerste keer dat Joop van den Ende en Albert Verlinde samen aan tafel zaten in een televisieprogramma en zich lieten interviewen als duo. Direct gelegenheid ook voor Eva Jinek om te vragen hoe de samenwerking tussen beiden in de afgelopen anderhalf jaar is gegaan. Zowel Joop als Albert gingen hier uitgebreid op in waaronder hoe de begintijd is gegaan.

Fiddler on the Roof is een voorstelling die geproduceerd wordt op initiatief van de acht grootste theaters, de musical werd afgelopen maand aangekondigd. Het is precies vijftig jaar geleden dat de musical Fiddler on the Roof (Anatevka) voor het eerst in Nederland te zien was. De voorstelling is een klassieker met muzieknummers als ‘If I were a rich man’, ‘Sunrise, Sunset’ en ‘Matchmaker, Matchmaker Make Me A Match’. Het verhaal gaat over een arme, joodse melkboer, Tevye, en zijn vijf dochters.

In de uitzending werd aan Albert gevraagd wie de hoofdrol zou gaan spelen in de musical maar dit wilde hij logischerwijs nog niet vertellen. Wel gaf hij aan dat het een bekende maar verrassende naam zal zijn, in ieder geval geen bekende musicalnaam.

Fiddler on the Roof zal op 5 november in première gaan in het DeLaMar Theater. Het fragment met Joop van den Ende en Albert Verlinde is op deze pagina te zien.

Première
5 november 2017
Dernière
22 april 2018
Meer nieuws over Fiddler on the Roof
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

Campus 12 in Ketnet Musical Knock-outschedule 17 september 2019, 16:26
Eerste officiële trailer voor Anastasiaschedule 16 september 2019, 19:44
Jim Bakkum en Bettina Holwerda in Sint on Iceschedule 16 september 2019, 18:18
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Anastasia
Locatie: Circustheater
Datum: 22-09-2019
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda