Jon van Eerd in De Klucht van Sinterklaas

15 september 2023, 10:07 - Redactie
Jon van Eerd in De Klucht van Sinterklaas
Foto: Lesley Pols

Nadat van Eerd zijn afscheid als Harrie Vermeulen had aangekondigd keert hij dit jaar terug in de familiekomedie De Klucht van Sinterklaas. Hij zal hierin de rol van Sinterklaas op zich nemen.

Jon heeft veel rollen gespeeld, maar nooit eerder kroop hij in de huid van de goedheiligman. Samen met Dick Cohen, Priscilla Wennekes - Knetemann, Anne Deliën en Brian Verhagen is Jon van Eerd vanaf 18 november tot en met 4 december te zien in de Nederlandse theaters. Op dit moment is hij nog druk met de regie van De Komedie over Een Bankoverval die op 16 oktober in première gaat.

“Ik heb echt ontzettend veel zin in dit fantastische en hilarische avontuur voor jong en oud. Eerder heb ik natuurlijk mijn afscheid als Harrie Vermeulen aangekondigd. Maar dit avontuur kon ik niet aan mij voorbij laten gaan. Ik vind het dan ook ontzettend leuk als ik in november de vertrouwde ‘Harrie Vermeulen fans’ met hun kinderen en kleinkinderen in de zaal zie zitten.” Aldus Jon van Eerd.

Verhaal

Wat gebeurt er met Sinterklaas als er een boef in zijn Spaanse paleis rondloopt? Sinterklaas is dan wel een wijs man, maar niet zo wijs dat hij álles weet. En waarom heeft zijn schimmel Ozosnel geen haver meer? Alles lijkt helemaal mis te gaan en het ziet er naar uit dat de Sint in zijn onderbroek op de boot naar Nederland moet. Maar dan verschijnt de tweeling Tonnie en Ronnie. Zij bedenken met al hun vriendjes in de zaal een list om de boef te ontmaskeren.

Première
19 november 2023
Dernière
4 december 2023
Producent
Het Pretpakhuis
Meer over De Klucht van SinterklaasAnder nieuws over De Klucht van Sinterklaas
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda