Voorstelling: De Klucht van Sinterklaas

De Klucht van Sinterklaas
Foto: Lesley Pols
Première
N.N.B.
Dernière
4 december 2023

Verhaal

Sinterklaas heeft het druk genoeg als hij in Nederland is. Toch heeft hij besloten jullie in het theater deze te gekke, grappige ‘Klucht van Sinterklaas’ te laten zien. Neem je opa en oma mee voor een avontuur om nooit te vergeten.

Dit wil je niet missen! Een hele bijzondere, te gekke, grappige ‘Klucht van Sinterklaas.’ Wat gebeurt er met Sinterklaas en zijn Pieten als het Grote Boek verdwijnt? Sinterklaas is dan wel een wijs man, maar niet zo wijs dat hij álles kan onthouden wat daarin staat. En wat is een Sinterklaasfeest zonder het Grote Boek?

Vlak voordat Sinterklaas naar Nederland vertrekt, komt hij er tot zijn grote schrik achter dat iemand zijn boek heeft gestolen. In het paleis loopt al een paar dagen een verdacht figuur rond. En elke dag verdwijnt er wel iets. Dan weer de staf, dan weer de mijter. De Sint is bang dat hij straks nog in zijn onderbroek op de boot naar Nederland moet! Gelukkig verschijnen Tonnie en Ronnie, de tweeling uit Sint Isidorushoeve. Zij bedenken met al hun vriendjes een speurtocht om de boekenboef te vangen. Help jij mee?

Nieuws over De Klucht van Sinterklaas

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

Musicals

Aida
Stage Entertainment
Mamma Mia!
The Party
Just Entertainment
Pretty Woman
Stage Entertainment
Mamma Mia!
De Graaf & Cornelissen
Meer musicals

Eerstvolgende première

Voorstelling: Winnie de Poeh
Datum: 30-09-2023
Tijd: 19:00 uur
Volledige agenda