Albert Verlinde en Paul de Leeuw als recensenten in Stars On Stage

14 september 2023, 19:00 - Redactie
Albert Verlinde en Paul de Leeuw als recensenten in Stars On Stage
Foto: Musicalweb

Albert Verlinde en Paul de Leeuw zijn de recensenten van het nieuwe musicalprogramma Stars On Stage. Dit werd zojuist bekendgemaakt. In Stars on Stage worden Bekende Nederlanders, van rapper tot Olympisch sporter, van fotomodel tot volkszanger, door professionals uit de musicalwereld klaargestoomd voor de rol van hun leven: overtuigen en verrassen in een groots musical optreden.

Het duo recenseert de artiesten in het programma. Ze geven in plaats van cijfers nu sterren en ze moeten koppen verzinnen die in de krant zouden kunnen staan. In het programma worden de twee theatericonen steeds bijgestaan door twee wisselende recensenten, bekende gezichten uit de theaterwereld.

Albert Verlinde: “In mijn leven heb ik ontelbaar veel musicalacteurs en actrices zien zingen, dansen én acteren. Musical is als het ware topsport en het lijkt me fantastisch om erachter te komen of onze acht BN’ers de combinatie van deze drie disciplines ook aan kunnen.”

Paul de Leeuw: “Een gevarieerde geweldige groep van BN’ers zullen laten zien dat het vak musical niet makkelijk is. Ga er maar aan staan, elke week transformeren in een compleet nieuwe rol, met alles wat daarvoor nodig is. Voor ons wordt het vooral kritisch kijken, genieten, maar ook verwonderen. Geloof me: ze moeten keihard aan de bak.”

De opnames van Stars on Stage zijn afgelopen woensdag begonnen en het programma zal vanaf begin volgend jaar te zien zijn op RTL 4. De presentatie van Stars On Stage ligt in handen van Jamai Loman en Buddy Vedder.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda