Johnny Kraaijkamp en Soy Kroon volgend seizoen samen het theater in

19 april 2023, 09:10 - Redactie
Johnny Kraaijkamp en Soy Kroon volgend seizoen samen het theater in
Foto: Annemieke van der Togt

Producenten Bram Verhaak en Diederick Ensink (De Theaterjongens) hebben aangekondigd dat Johnny Kraaijkamp en Soy Kroon samen het theater in gaan. De mannen hebben altijd al een keer samen op het toneel willen staan en vanaf januari volgend jaar is het dan eindelijk zo ver.

In deze komische voorstelling delen Johnny Kraaijkamp en Soy Kroon niet alleen hun eigen persoonlijke ervaringen in verhalen, maar kruipen ze ook in de huid van vele anderen in hilarische sketches die een komisch licht schijnen over een aantal onvermijdelijke, actuele en herkenbare thema’s. Bestaat papadag eigenlijk wel? Wat kan je vandaag de dag bijvoorbeeld nog zeggen? Wat gebeurt er als een komiek zijn humor is verloren? Hoe word je niet vergeten als je er niet meer bent? Kraaij en Kroon gaan op zoek naar de antwoorden op deze vragen. Één ding staat volgens hen als een paal boven water: “er kán… nee, er móét worden gelachen”.

De regie van de voorstelling ligt in handen van Joep Onderdelinden. Onderdelinden zal ook, samen met Roel Bloemen, het script schrijven. Te zien vanaf 12 januari 2024 tot en met 13 april 2024.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda