Sir Tim Rice komt naar wereldpremière van vernieuwde Aida

19 april 2023, 10:38 - Redactie
Sir Tim Rice komt naar wereldpremière van vernieuwde Aida
Foto: Musicalweb

Stage Entertainment heeft vandaag bekendgemaakt dat Sir Tim Rice aankomend weekend naar Nederland zal afreizen voor de wereldpremière van de nieuwe versie van zijn eigen musical Aida. De bekende tekstschrijver maakte in de afgelopen decennia teksten voor musicals als Aladdin, The Lion King, Jesus Christ Superstar, Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Evita en dus Aida.

Of Elton John ook naar het Circustheater in Scheveningen komt komende zondag is nog niet duidelijk, de producent wilde hier nog niets over kwijt. Elton John componeerde de muziek van Aida.

Aida vertelt het meeslepende verhaal van twee geliefden uit vijandige volkeren die worden verscheurd tussen tegenstrijdige loyaliteit aan hun land én aan elkaar. Een liefdesgeschiedenis tegen het decor van een met nationalisme doordrenkte natie, die een ander land binnenvalt om haar rijk uit te breiden.

De hoofdrollen in de musical worden gespeeld door Gaia Aikman, April Darby en Naidjim Severina, Joanne Telesford, Qshans Thode en Robin van den Akker.

Via: AD.nl

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda