Sir Tim Rice komt naar wereldpremière van vernieuwde Aida

19 april 2023, 10:38 - Redactie
Sir Tim Rice komt naar wereldpremière van vernieuwde Aida
Foto: Musicalweb

Stage Entertainment heeft vandaag bekendgemaakt dat Sir Tim Rice aankomend weekend naar Nederland zal afreizen voor de wereldpremière van de nieuwe versie van zijn eigen musical Aida. De bekende tekstschrijver maakte in de afgelopen decennia teksten voor musicals als Aladdin, The Lion King, Jesus Christ Superstar, Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Evita en dus Aida.

Of Elton John ook naar het Circustheater in Scheveningen komt komende zondag is nog niet duidelijk, de producent wilde hier nog niets over kwijt. Elton John componeerde de muziek van Aida.

Aida vertelt het meeslepende verhaal van twee geliefden uit vijandige volkeren die worden verscheurd tussen tegenstrijdige loyaliteit aan hun land én aan elkaar. Een liefdesgeschiedenis tegen het decor van een met nationalisme doordrenkte natie, die een ander land binnenvalt om haar rijk uit te breiden.

De hoofdrollen in de musical worden gespeeld door Gaia Aikman, April Darby en Naidjim Severina, Joanne Telesford, Qshans Thode en Robin van den Akker.

Via: AD.nl

Première
23 april 2023
Dernière
14 april 2024
Producent
Stage Entertainment
Meer over Aida (2023) Ander nieuws over Aida (2023)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda