Hugh Jackman wees rol in filmversie Cats af

18 april 2020, 11:16 - Redactie
Hugh Jackman wees rol in filmversie Cats af

Hugh Jackman heeft een rol in de filmversie van Cats af moeten wijzen zo heeft hij in een interview met The Daily Beast laten weten. Regisseur Tom Hooper met wie Hugh Jackman eerder samenwerkte voor Les Misérables belde hem voor een rol in de film.

"Ik had op dat moment een aantal opties, die allemaal afhankelijk waren van beschikbaarheid en tijd. Op dat moment gooide vooral mijn beschikbaarheid roet in het eten." zo laat Hugh Jackman weten.

Aan de acteur werd ook gevraagd of hij achteraf blij is dat hij niet meegespeeld heeft in Cats gezien het feit dat de film een van de grootste flops van de afgelopen jaren is geworden. Hierop liet Hugh Jackman weten "Ik werk in het theater man, dus ik heb er een hekel aan om mensen af te zeiken of de meute te volgen. Ik heb de film niet gezien, maar beschouw Tom Hooper als een van de beste regisseurs die we hebben."

Cats werd afgelopen maand uitgeroepen tot de slechtste film van 2019. De film kreeg maar liefst zes Golden Raspberry Awards bij de Razzies, de verkiezing van de slechtste film van het jaar.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda