Stage Memories: Volledige registratie van de musical Rex en een nieuwe app

17 april 2020, 16:43 - Redactie
Stage Memories: Volledige registratie van de musical Rex en een nieuwe app

Na volledige registraties van Piaf de Musical, Ramses en afgelopen week Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer? is de volgende musical die online is geplaatst door Stage Entertainment, de musical Rex - Een hedendaagse Oedipus Rex uit 2001.

Verhaal

Nijmegen, begin jaren zestig. Studente psychologie Joke krijgt een verhouding met haar getrouwde professor Laurens en raakt zwanger. Laurens dwingt Joke haar kind ter adoptie af te staan en Joke wordt onder de hoede van een pastoor naar een tehuis voor ongehuwde aanstaande moeders gebracht. Na de geboorte mag zij haar kind niet meer zien, zelfs niet weten dat het een jongetje is. Negentien jaar later leidt deze tragische gebeurtenis tot de voltrekking van een onafwendbaar noodlot.

De musical was in 2001 te zien met onder andere Maaike Widdershoven, Ryan van den Akker, Rob Pelzer, Wim van den Driessche, Doris Baaten, Frans van Deursen en Betty Vermeulen.

Bekijken van de musical kan op stagememories.nl.

App

Tegelijkertijd heeft Stage Entertainment vandaag een speciale app gelanceerd voor Stage Memories. Dit is een app voor iOS en Android met alle musical fragmenten en backstage-interviews, te downloaden via deze link.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Het Ontzet van…
Locatie: De Fabriek Coevorden
Datum: 03-12-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda