Home Edition van Vlaamse Christmas Show op kerstavond

5 december 2020, 14:04 - Redactie
Home Edition van Vlaamse Christmas Show op kerstavond

Een goeie internetverbinding, meer heb je niet nodig om vanaf kerstavond te kunnen genieten van een 15-koppige liveband, een showballet, de Kerstman én een unieke mix van musicalsterren en artiesten: Maureen Vanherberghen, Ianthe Tavernier, Koen Van Impe, Koen Crucke, Mark Tijsmans, Nordin de Moor, Helle Vanderheyden en Laurenz Hoorelbeke brengen de grootste kerstklassiekers bij jou thuis.

"Het is eens wat anders: een kerstspektakel, alleen of met z’n allen vanuit je luie zetel. Mensen hebben meer dan ooit nood aan warmte en daar gaan wij voor zorgen. De setting, maar ook de combinatie van artiesten en songs versterkt het kerstgevoel. Vanaf kerstavond kan je op je eigen ritme en tempo kijken. Voor ons is het een uitdaging, maar wel eentje waar we met z’n allen echt naar uitkijken. Hier hebben we zoveel zin in!", zegt Ianthe Tavernier enthousiast.

"Omdat het dit keer niet kan in het theater, streamen we de kerstmagie van The Christmas Show tot in de huiskamers, waar iedereen kan meegenieten. Vanuit het voor de gelegenheid volledig in kerst gedecoreerde Deep Bridge hoofdkwartier, kan je een dik uur kijken naar de gezelligste kerstshow voor de hele familie. Trakteer jezelf of iemand anders. We hebben een leuke deelformule. Op die manier vier je kerst toch een beetje samen", aldus producent Deep Bridge.

Vanaf 22,00 euro (excl. service fee) heb je al een kaartje voor de Home Edition van The Christmas Show. Er is een kaartje voor het hele gezin en er is een kaartje die je kunt delen. Bedrijven kunnen de show zelfs personaliseren. De komende dagen worden nog nieuwe namen bekendgemaakt.

The Christmas Show - Home Edition gaat online op 24 december om 17:00 uur en is daarna de hele kerstvakantie on-demand te bekijken tot en met 7 januari.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda