William Spaaij regisseur van Zodiac de musical

7 december 2020, 11:08 - Redactie
William Spaaij regisseur van Zodiac de musical
Foto: Roy Beusker

Producent Peet Nieuwenhuijsen is blij dat William Spaaij de regisseur wordt van de nieuwe grootschalige productie Zodiac de musical. Als acteur heeft William Spaaij al in vele musicals gestaan en ook als regisseur heeft hij inmiddels de nodige ervaring met producties als Voor alles een eerste keer en Stil in mij.

Zodiac de musical wordt een bijzonder theaterspektakel. Bezoekers zullen in deze voorstelling de toekomst van planeet Aarde zien. En dat alles vanuit de ogen van de twaalf sterrenbeelden. In de musical wordt Boogschutter naar beneden gestuurd om te onderzoeken wat er nog te redden valt. Maar daarbij verliest hij zijn hart aan de opstandige dochter van de secretaris-generaal. Wat volgt, is een verhaal vol van spanning en actualiteit maar ook vol humor en romantiek. Uniek aan deze voorstelling is dat het zich letterlijk in de lucht afspeelt, de zodiac (de dierenriem) bevindt zich immers in het heelal. Door de ronde zaal en enorme hoogte van de koepel worden bezoekers aan alle kanten door het verhaal omgeven.

De regisseur heeft zin om te gaan werken met de cast van Zodiac de musical. "In deze geweldige voorstelling staan bewustwording en verbinding centraal. Het is heel mooi om dit epische verhaal zo tot leven te mogen brengen," laat William weten. Op een later moment zal bekend worden welke acteurs en actrices in de cast zitten.

Zodiac de musical gaat in april 2021 in première in de voormalige koepelgevangenis van Breda.

Première
5 juli 2021
Dernière
30 september 2021
Meer over Zodiac Ander nieuws over Zodiac
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda