Holiday on Ice sluit succesvolle Nederlandse tournee af

15 januari 2024, 15:44 - Redactie
Holiday on Ice sluit succesvolle Nederlandse tournee af

Na een reeks indrukwekkende shows trekt het Holiday on Ice team verder naar Oostenrijk door en sluit daarmee de uiterst succesvolle tournee in Nederland af. De schaatsende sensatie heeft het publiek betoverd met een onvergetelijke mix van spektakel, adembenemende kostuums, spectaculaire acts, prachtige choreografieën en opzwepende muziek.

Holiday on Ice keert volgend jaar terug met een gloednieuwe show: No Limits.

Van 6 december 2024 tot en met 12 januari 2025 kunnen bezoekers opnieuw genieten van een kleurrijke en spectaculaire show. De naam van de show zegt het al: No Limits belooft een grenzeloos spektakel. Innovatie en traditie worden op unieke wijze gecombineerd, wat resulteert in een betoverende show met indrukwekkend entertainment op en boven het ijs. Honderden prachtige kostuums, dynamische verlichting, videoprojecties en natuurlijk vooral indrukwekkende optredens van 's werelds beste kunstschaatsers zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.

No Limits vertelt een meeslepend verhaal over het overwinnen van grenzen, het vinden van liefde en de kracht van menselijke verbinding. Dit speelse avontuur tussen fantasie en werkelijkheid zal het publiek van de eerste tot de laatste seconde boeien.

Wegens het grote succes voegt Holiday on Ice voor december 2024 een extra speelstad toe, namelijk Breda. Deze uitbreiding geeft nog meer bezoekers onder de rivieren de kans om de magie van Holiday on Ice te ervaren.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda