Ganesha – Een perfecte God definitief geannuleerd

5 februari 2022, 10:13 - Redactie
Ganesha – Een perfecte God definitief geannuleerd

De voorstelling Ganesha – Een perfecte god van Stichting Theater is definitief geannuleerd. Aanvankelijk zou de voorstelling afgelopen jaar in februari in première gaan maar door de coronacrisis werd besloten om de voorstelling uit te stellen naar dit jaar van 28 mei tot en met 25 juni. Nu is helaas de beslissing gevallen om de voorstelling definitief te annuleren.

De rollen in Ganesha – Een perfecte God zouden worden gespeeld door Pia Douwes, Ara Halici en Marleen van der Loo. Pia Douwes zal vanaf volgend seizoen gaan spelen in The Prom, Ara Halici speelt op dit moment in CARO van de Efteling en Marleen van der Loo is op dit moment te zien in Come From Away.

Verhaal

Karin en Margreet, twee vriendinnen besluiten om dit jaar eens niet op vakantie naar Spanje te gaan, maar om twee weken door India te reizen. Tijdens deze bizarre reis blijkt dat de cultuur en de religie van dit bijzondere land hun meer raakt dan ze zelf ooit voor mogelijk hielden. De dames reizen immers niet alleen. Ze worden begeleid door niemand minder dan Ganesha, de Indiase god van wijsheid en voorspoed. Hij kijkt, legt uit, voorziet van commentaar, troost, heeft lief en geeft inzicht. Hierdoor zullen Karin en Margreet na hun reis door India nooit meer dezelfde zijn.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda