Bekijk de trailer van Hij Gelooft in Mij evenals nieuwe scènefoto’s

6 februari 2022, 12:24 - Redactie
Bekijk de trailer van Hij Gelooft in Mij evenals nieuwe scènefoto’s
Foto: Joris van Bennekom

Vandaag zou de musical Hij Gelooft in Mij in première gaan in Koninklijk Theater Carré. Helaas moest de premiere geannuleerd worden vanwege positieve testen van Martijn Fischer, Annick Boer en Roosmarijn Luyten.

Ondanks dat de première van Hij Gelooft in Mij niet door kan gaan heeft Stage Entertainment wel vandaag de trailer van de musical gepubliceerd, deze kun je hieronder bekijken. Ook zijn er nieuwe scènefoto's beschikbaar gemaakt, deze zijn allemaal op deze pagina te bekijken.

Naast Martijn Fischer in de rol van André Hazes en Roosmarijn Luyten in de rol van Rachel, speelt Annick Boer Friedel van Galen, de moeder van Rachel, Rutger de Bekker haar vader Jan van Galen, Mark Kraan speelt de rol van muziekproducent en vriend van André Tim Griek, en Dorien van Gent speelt Conny, de vriendin van Rachel. Dick Cohen speelt meerdere rollen, waaronder die van de heer Valkenier en de vader van André. Fabian Jansen is de alternate voor de rol van André Hazes.

Wanneer Hij Gelooft in Mij nu in première zal gaan is nog niet duidelijk, een nieuwe premièredatum zal binnenkort worden bekendgemaakt.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda