Première Hij Gelooft in Mij aanstaande zondag gecanceld

4 februari 2022, 15:03 - Redactie
Première Hij Gelooft in Mij aanstaande zondag gecanceld
Foto: Musicalweb.nl

De première van de André Hazes musical Hij Gelooft in Mij op zondag 6 februari in Koninklijk Theater Carré gaat niet door. Producent Stage Entertainment maakte eerder al bekend dat acteurs Martijn Fischer en Annick Boer in quarantaine zitten, vanwege een positieve coronatest. Vandaag wordt bekend dat ook Roosmarijn Luyten, die de hoofdrol van Rachel Hazes vertolkt, positief is getest. De voorstellingen van vandaag en morgen kunnen hierdoor logischerwijs ook niet doorgaan. Kaarthouders voor deze voorstellingen ontvangen vandaag bericht en kunnen hun kaarten kosteloos omboeken.

Managing Director van Stage Entertainment Nederland, Walter Drenth: "Dit is overmacht en natuurlijk een ongelofelijke teleurstelling voor Martijn, Roosmarijn, Annick, de rest van de cast, muzikanten, iedereen achter de schermen en natuurlijk het publiek. Er is de afgelopen maanden enorm hard gewerkt en de voorstelling staat als een huis. Zowel Martijn, Roosmarijn als Annick voelen zich goed, maar houden zich aan de quarantaineregels. Stage Entertainment staat voor artistieke topkwaliteit, de voorstelling kan niet gespeeld worden als drie van de zeven rollen niet op kunnen gaan. Er wordt achter de schermen met strenge en strikte protocollen gewerkt, iedereen die betrokken is bij de productie wordt dagelijks getest, maar met deze besmettelijke coronavariant hou je helaas niet tegen dat mensen buiten de productie om alsnog besmet raken."

Op korte termijn wordt bekendgemaakt of de voorstellingen, die vanaf 9 februari gepland staan in Eindhoven, door kunnen gaan. De verwachting is dat Martijn Fischer en Annick Boer dan uit quarantaine mogen. Ook wordt gezocht naar een nieuwe datum om de voorstelling in première te laten gaan.

Hij Gelooft in Mij is een reprise van de voorstelling uit 2012 en zou oorspronkelijk op 27 januari 2022 in première gaan in Koninklijk Theater Carré Amsterdam, maar moest vanwege de lockdown worden uitgesteld naar 6 februari 2022. De nieuwe premièredatum wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt.

Première
27 februari 2022
Dernière
24 juli 2022
Producent
Stage Entertainment
Meer over Hij Gelooft in Mij (2022)Ander nieuws over Hij Gelooft in Mij (2022)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda