Frozen op West End stopt begin september

22 januari 2024, 15:52 - Redactie
Frozen op West End stopt begin september

De Disney Theatrical Group heeft aangekondigd dat de musical Frozen op West End voor een laatste keer zal worden verlengd en daarna zal stoppen. De productie is nog te zien in het Theatre Royal Drury Lane tot en met 8 september. In totaal was Frozen dan drie jaar te zien op West End, waarbij meer dan 2,8 miljoen bezoekers de voorstelling hebben bijgewoond.

"Ik ben enorm trots op alles wat het team heeft bereikt met Frozen en op de warme ontvangst in Londen. Deze productie is speciaal gemaakt voor West End, en het was een eer om het prachtig gerenoveerde Theatre Royal Drury Lane van Madeleine en Andrew Lloyd Webber opnieuw te mogen openen" aldus Thomas Schumacher, president van de Disney Theatrical Group.

De rol van Elsa wordt momenteel gespeeld door Jenna-Lee James, de rol van Anne wordt gespeeld door Laura Dawkes, Jammy Kasongo is Kristoff , Craig Gallivan speelt de rol van Olaf en Oliver Ormson speelt Hans. Vanaf begin februari zal Samantha Barks weer terug gaan keren in de rol van Elsa. De actrice was sinds afgelopen zomer met zwangerschapsverlof.

In Nederland zal Frozen de Musical te zien zijn vanaf 31 mei in het Circustheater in Scheveningen. De musical zal op zondag 9 juni in première gaan.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda