Cast van Rapunzel de Musical verrast met Platina Ticket Award

22 januari 2024, 17:49 - Redactie
Cast van Rapunzel de Musical verrast met Platina Ticket Award

Op zondag 21 januari werd Rapunzel De Musical van Van Hoorne Studios bekroond met een geweldige Platina Ticket Award. Deze indrukwekkende award volgt op het grote succes van de musical, waarvoor maar liefst 50.000 tickets zijn verkocht. De cast werd op een unieke manier verrast met dit geweldige nieuws, toen er plotseling een mysterieus pakket op het podium verscheen.

De spanning onder de castleden steeg toen er ineens een pakket zonder verdere informatie op het podium stond. Bij het openen van het pakket bleek al snel dat het een bijzondere inhoud had. Het moment van onthulling bracht niet alleen een enorme verrassing, maar ook een erkenning van het harde werk en de toewijding van de cast aan het succes van Rapunzel De Musical.

Het succes van Rapunzel De Musical bevestigt opnieuw dat de sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Studios echte publiekstrekkers zijn. Eerdere successen werden geboekt met sprookjesmusicals zoals Belle en het Beest De Musical en Assepoester De Musical, die beide bekroond werden met indrukwekkende prijzen.

Rapunzel De Musical is tot en met 23 juni te zien in theaters door heel Nederland.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda