Freek Bartels en Marjolijn Touw volgend seizoen te zien in Hello Dolly!

7 maart 2019, 17:28 - Redactie
Freek Bartels en Marjolijn Touw volgend seizoen te zien in Hello Dolly!

Freek Bartels en Marjolijn Touw zijn vanaf februari 2020 naast Simone Kleinsma te zien in Hello Dolly!, De groots opgezette musical comedy reist langs de Nederlandse theaters en gaat over een jaar, op 8 maart in première in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Freek Bartels: “Hello Dolly! heeft de echte Broadway glamour, een van de redenen waarom ik zo van dit vak houd. Ik ga de rol van Cornelius spelen, een jongen die op zoek gaat naar zijn geluk in New York. Ik kijk er ontzettend naar uit om met Simone en Marjolijn in de grootste Nederlandse theaters te staan met deze grote voorstelling.”

Marjolijn Touw: “Wat een feest om met Freek en Simone in deze geweldige musical te gaan spelen. Ik verheug me er op om diverse rollen te gaan vertolken in Hello Dolly!, een musical die al van jongs af aan op mijn lijstje stond. Hello Dolly! gaat groots en meeslepend worden met de mooiste kostuums en een live orkest, hier kan niemand omheen."

Hello Dolly! vertelt het komische verhaal van Dolly (Simone Kleinsma), een uiterst charmante bemoeial wiens talent het is om de meest uiteenlopende zaken te ‘regelen’, zoals De Liefde. Als Dolly aankomt in New York om een vrouw te vinden voor een rijke, norse ondernemer beseft ze dat deze man ideaal is voor…haarzelf!

Première
8 maart 2020
Dernière
11 maart 2020
Producent
MediaLane
Meer over Hello Dolly! (2020)Ander nieuws over Hello Dolly! (2020)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda