Foto’s van Drive-In Bioscoop in Enschede om de komst van Grease te vieren

schedule24 oktober 2015, 10:20 - Redactie
Foto’s van Drive-In Bioscoop in Enschede om de komst van Grease te vieren

Het was gisteravond een speciale avond op het Van Heekplein in Enschede. Speciaal om de komst van de musical Grease te vieren werd het plein omgetoverd tot een drive-in bioscoop en werd de filmklassieker Grease uit 1978 vertoond, een samenwerking tussen Het Wilminktheater Concordia.

De belangstelling voor de drive-in bioscoop bleek van te voren al dusdanig groot te zijn dat er werd besloten om de film twee keer te vertonen. Zodoende werd de starttijd van de eerste voorstelling verplaatst van 20:00 uur naar 19:30 uur zodat de tweede vertoning kon beginnen om 22:10 uur.

Dat de belangstelling groot was bleek ook al snel gisteren gezien het feit dat de eerste enthousiaste bezoekers al rond 17:45 uur arriveerde om er zeker van te zijn een goed plaatsje te hebben. Niet veel later stond er ook al een kleine file voor het plein. Naast de vele auto's waren er ook nog best veel bezoekers die voor het scherm zaten op stoelen.

Uiteraard was er popcorn en er was zelfs een kapper waar bezoekers naar toe konden om zichzelf een vetkuif aan te laten meten. Een aantal foto's van de eerste vertoning van Grease op het plein gisteravond zie je hieronder.

grease_drive_in_3

grease_drive_in_6

grease_drive_in_2

grease_drive_in_1

grease_drive_in_5

grease_drive_in_4

grease_drive_in_7

grease_drive_in_8

Première
13 september 2015
Dernière
30 april 2016
Meer nieuws over Grease (2015)
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Show: Musical Sing-a-long
Locatie: Uitmarkt Amsterdam
Datum: 25-08-2019
Tijd: 21:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda