Drive-In Bios in Enschede vanwege de komst Grease in het Wilminktheater

19 oktober 2015, 09:38 - Redactie
Drive-In Bios in Enschede vanwege de komst Grease in het Wilminktheater

Het Wilminktheater organiseert in samenwerking met Concordia aanstaande vrijdag een speciale avond op het Van Heekplein in Enschede. Deze avond zal namelijk het gehele plein worden omgetoverd tot drive-in bioscoop en zal de film Grease worden afgespeeld.

De avond wordt georganiseerd om de komst van Grease naar het Wilminktheater te vieren. De musical is in het theater te zien vanaf 28 oktober tot en met 1 november.

De film zal vrijdag om 20:00 uur beginnen, het plein is geopend vanaf 19:00 uur. De entree is gratis. Inrijden kan via de Kalandersteeg tussen de Blokker en de Klanderij, ingang vanaf de Oldenzaalsestraat. Er is ruimte voor ongeveer 100 auto's en ook zal er een tribune worden geplaatst. Het geluid van de filmklassieker is te horen via de radio.

Verder aanwezig deze avond, typische Amerikaanse snacks en drankjes, rolschaatsende roller derby dames van de Eastside Rock'nRollers en pop-up kapper Ruthless waar je naar toe kunt gaan om jezelf een ‘vette’ vetkuif aan te laten meten. Er zijn prijzen voor de mooiste oldtimer of versierde auto en de vetste mannelijke en vrouwelijke outfits.

Aankondiging Drive-In Bios Grease

Tim Douwsma en Vajèn van den Bosch nodigen je persoonlijk uit om naar de Drive-In Bios op het Van Heekplein te komen! Kijk naar de film Grease onder het genot van een suikerspin of een bak popcorn (die door rolschaatsende dames aan jouw autoraam worden afgeleverd). Tot vrijdag!http://www.wilminktheater.nl/voorstelling/!/91991

Posted by Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede on Sunday, October 18, 2015
Première
N.N.B.
Dernière
30 juni 2023
Producent
Albert Verlinde Entertainment
keyboard_arrow_rightMeer over Grease (2023)keyboard_arrow_rightAnder nieuws over Grease (2023)
Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda