Suske en Wiske De Musical vandaag in première

24 oktober 2015, 09:11 - Redactie
Placeholder image

Vandaag is het de dag van de première Suske en Wiske De Musical, de Circusbaron. In de nieuwe familievoorstelling van Van Hoorne Entertainment ter ere van de 70ste verjaardag van Suske en Wiske voeren muziek en humor de boventoon. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf de leeftijd van 6 jaar maar zal ook zeker oudere kinderen aanspreken en natuurlijk de nog altijd grote groep volwassen fans die Suske en Wiske hebben.

Het verhaal

Wanneer de oersterke Jerom op mysterieuze wijze wordt ontvoerd, springen Suske en Wiske vol enthousiasme in een nieuw avontuur. Lambik is dit keer echter niet van de partij, zijn komisch talent is namelijk in de smaak gevallen bij de ringmeester van een groot circus (Ben Cramer) die Lambik een baan als Clown, ofwel Circusbaron aanbiedt. Lambik neemt de baan aan, maar ontdekt al snel aanwijzingen die leiden in de richting van de verdwenen Jerom. Hij besluit zijn vrienden in te schakelen en zo belanden Suske, Wiske, Sidonia, Lambik en Jerom in de wervelende wereld van het Circus, vol list en bedrog.

Cast

Stijn Mac Gillavry speelt Suske in de musical en Liset Vrugteveen speelt Wiske. De rest van de cast bestaat uit Eline Schmidt (Tante Sidonia), Robbert van Unnik (Lambik), Erik Plageman (Jerom) en als laatste zal de rol van Ringmeester van het Circus worden gespeeld door Ben Cramer.

Meet & greet

Leuk voor de kinderen is dat er na afloop van iedere voorstelling een uitgebreide meet & greet zal plaatsvinden met alle spelers. Suske en Wiske De Musical is te zien in geheel het land tot en met 17 april 2016. De try-outs van Suske en Wiske De Musical begonnen overigens al op 14 oktober in De Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur.

Première
24 oktober 2015
Dernière
17 april 2016
Producent
Van Hoorne Studios
Meer over Suske en Wiske de Musical Ander nieuws over Suske en Wiske de Musical
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda