Familiemusical Hercules omgedoopt tot Toms Magische Speelgoedwinkel

7 april 2017, 18:54 - Redactie
Familiemusical Hercules omgedoopt tot Toms Magische Speelgoedwinkel

I&L Entertainment heeft aangekondigd dat de voorstelling Hercules is omgedoopt tot de familiemusical Toms Magische Speelgoedwinkel.

"De komende jaren willen we over Tom en zijn speelgoedwinkel meerdere voorstellingen gaan maken. De intentie is om rondom dit karakter een volledig nieuwe wereld te creëren en daarom hebben we de keuze gemaakt om de werktitel Hercules te veranderen in Toms Magische Speelgoedwinkel."

In een prachtig kleurrijke speelgoedwinkel woont Tom. Elke avond als de lichten doven en de klok slaat komt Tom uit zijn schuilplaats en ziet de winkel magisch tot leven komen. De populaire Hercules is zijn beste vriend en een echte superheld.

In zijn fantasie beleven ze avonturen, totdat Hercules’ jaloerse vijand Hades tijdens de winterperiode verschijnt. Hades heeft niets met al die vrolijkheid en wil het liefst de winkel en de rest van de wereld in duisternis hullen. Tom zal al zijn krachten moeten gebruiken om zijn ‘thuis’ te redden en de wereld te laten zien dat hij een superheld is.

Hoofdrollen in de voorstelling zullen gespeeld gaan worden door Jeroen Phaff, Marleen van der Loo en Bartho Braat. De cast zal aangevuld gaan worden door nieuw talent. Muziek zal gemaakt worden door componist Bas van den Heuvel.

Toms Magische Speelgoedwinkel zal te zien zijn vanaf december 2017.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda