Extra voorstellingen Palm Springs met Tjitske Reidinga

19 december 2016, 15:04 - Redactie
Extra voorstellingen Palm Springs met Tjitske Reidinga

Het Amerikaanse familiedrama Palm Springs met Tjitske Reidinga speelt sinds 10 november met succes in het DeLaMar Theater. Wegens de grote vraag naar kaarten is besloten extra voorstellingen te spelen van 4 januari tot en met 5 februari 2017. De kaartverkoop voor de succesverlenging is inmiddels gestart.

In het toneelstuk Palm Springs keert Brooke Wyeth, een veelbelovende jonge auteur, na jaren afwezigheid terug naar haar familie. Het is Kerstmis in Palm Springs, Kerstmis in de woestijn. In haar reiskoffer heeft Brooke het script van haar nieuwste boek dat binnenkort zal verschijnen. Een boek over haar jeugd, haar ouders, de politieke meningsverschillen, en met name over de tragische gebeurtenissen die het gezin destijds uit elkaar hebben doen spatten.

Deze aanstaande publicatie zet alle verhoudingen op scherp en dreigt het zorgvuldig opgebouwde imago van het gelukkige Amerikaanse gezin in één klap teniet te doen. Maar dan wordt ook Brooke verrast door het meest explosieve geheim van de familie.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Het Ontzet van…
Locatie: De Fabriek Coevorden
Datum: 03-12-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda