Extra voorstellingen Cats op beide Kerstdagen in het RAI Theater

29 november 2018, 12:42 - Redactie
Extra voorstellingen Cats op beide Kerstdagen in het RAI Theater

De Engelstalige Londense West End productie Cats doet ons land voor de allereerste keer aan en beleeft op donderdag 20 december in het RAI Theater zijn Europese première, waar de musical tot en met 13 januari te zien is.

Producent Frank van Paridon van Proud to Present: "De belangstelling voor de shows tijdens de Kerstvakantie is zo groot dat we onlangs al een aantal extra matinees op doordeweekse dagen hebben geopend voor families. Daarnaast kregen we veel vraag naar tickets voor beide Kerstdagen, waarop we in Engeland gevraagd hebben om extra voorstellingen op deze dagen. En dat is gelukt! Op Eerste Kerstdag om 14.00 uur en op Tweede Kerstdag om 12.00 en 16.30 uur spelen we extra voorstellingen."

Het is iets meer dan dertig jaar geleden dat CATS in première in Amsterdam ging met onder anderen Ruth Jacott in de rol van Grizabella. Het is de eerste keer sinds 10 jaar dat de klassieker van componist Andrew Loyd Webber in Nederland te zien is. De Britse versie die naar Nederland komt, wordt voorzien van boventiteling.

Première
20 december 2018
Dernière
18 december 2022
Meer over Cats (2018)Ander nieuws over Cats (2018)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda