Ensemble, Ensemble 2 eind mei te zien in het DeLaMar Theater

29 januari 2024, 14:25 - Redactie
Ensemble, Ensemble 2 eind mei te zien in het DeLaMar Theater

Na het succes van de eerste editie is het tijd voor de tweede editie van Ensemble, Ensemble. Bigger and better, want de karavaan trekt eind mei verder naar DeLaMar Theater. Het concert zou aanvankelijk plaatsvinden op maandag 8 april in het DeLaMar West in Amsterdam maar door de sluiting van het theater sinds begin dit jaar kon dit helaas niet doorgaan. Ensemble, Ensemble 2 zal nu op 27 mei te zien in de Mary Dresselhuys zaal in het DeLaMar Theater.

De cast van Ensemble, Ensemble 2 zal op een later moment worden bekendgemaakt.

Ook deze keer zullen castleden uit producties van dit seizoen gezamenlijk de mooiste klassiekers en de vergeten parels uit het musicalrepertoire ten gehore brengen. Zonder afleiding van choreografie, decorchangementen of snelverkledingen kan het publiek genieten van samenzang zoals het ooit door de componist is bedoeld. Een uniek, eenmalig concert met meer dan 50 artiesten op het toneel. Een echte must-see voor liefhebbers van musicalnummers.

In samenwerking met DeLaMar produceren Steven Roox (o.a. Tina, de Tina Turner Musical, Come From Away, Beauty and the Beast) en Rudy Hellewegen (o.a. Jesus Christ Superstar, Soldaat van Oranje - De Musical) onder de muzikale leiding van Jeroen Sleyfer (o.a. Hij Gelooft in Mij, Ciske de Rat) dit eenmalige muzikale concert.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda